۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۲
کد خبر: ۵۵۷۴۵۷
جلیلی صفت خبرداد؛

ارسال بیش از ۳۶ هزار اثر به دبیرخانه همایش بازآفرینی محتوای دینی در فضای مجازی

مسؤول اداره آموزش فضای مجازی حوزه های علمیه خواهران از ارسال بیش از ۳۶ هزار اثر به دبیرخانه و راهیابی ۴۰۰ اثر به بخش داوری همایش بازآفرینی محتوای دینی در فضای مجازی خبرداد.
محمدتقی جلیلی صفت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، نشست خبری دومین همایش بازآفرینی محتوای دینی در فضای مجازی امروز در سالن نشست های مرکز مدیریت حوزه های خواهران قم برگزار شد.

محمدتقی جلیلی صفت مسؤول اداره آموزش و فرهنگ سازی فضای مجازی حوزه های علمیه خواهران در این نشست عنوان کرد: آثاری که در همایش اول به دست ما رسید نسبت به همایش اول قابل مقایسه از نظر کیفی نیست، که دلیل این مسأله برگزاری کلاس های آموزشی و کارگاه های آموزشی و بازشدن نگاه شرکت کنندگان بود.

جلیلی صفت با بیان این که بالای 36 هزار نفر در این همایش آثار خود را ارسال کردند، ابراز داشت: 400 نفر آثاری داشتند که توانست وارد مرحله داوری شود و از این تعداد از سه نفر برگزیده، پنج وبلاگ برتر و همچنین از فعالان فضای مجازی در تولید محتوای دینی استان یزد تقدیر خواهیم کرد.

وی با اشاره به این که این همایش برای اولین بار به صورت ملی در یک استان برگزار می شود، یادآور شد: اهداف همایش به دو بعد مهارت در ابزار و بعد نویسندگی تقسیم می شود، در بعد اول تقریبا 60 درصد فرایندهای مرتبط با اساتید و طلاب در بستر موبایل انجام می شود که در کمتر دانشگاهی انتخاب واحد، فرایند پایان نامه، ارسال پروپوزال و موارد از این قبیل در بستر اپلیکشین باشد.

مسؤول اداره آموزش و فرهنگ سازی فضای مجازی حوزه های علمیه خواهران تأکید کرد: این که چقدر در محتوا موفق بوده ایم میزان اقبال مخاطبان است، امروز شبکه کوثر بلاگ بالای شش ملیون بازدید در سال دارد و یا طلبه ای که وبلاگی در یک شهر کوچک راه انداخته که در روز بالای 10 هزار بازدید دارد و این مسأله نشان از جایگاه بالای عرصه فناوری اطلاعات در حوزه خواهران دارد.

وی خاطرنشان ساخت: ما در این مسیر هرچه بیشتر پیش برویم و آموزش های خود را بیشتر کنیم، موفق تر خواهد بود به عنوان مثال تئوری ما در فضای مجازی بر خلاف مراکز دیگر است، چراکه ما قائل هستیم همانطور که طلاب در فضای حقیقی نحوه سخنرانی و نحوه تعامل با مخاطب مختلف است در فضای مجازی هم باید این مسأله را در نظر بگیرد.

مسؤول اداره آموزش و فرهنگ سازی فضای مجازی حوزه های علمیه خواهران در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: ما از طلاب و اساتید در فضای مجازی این انتظار را داریم که با مهارت های خاص و با زبان و تکنیک های خاص هر شبکه مجازی به تبلیغ بپردازد.

وی با بیان این که طلاب باید جایگاه های ویژه خود را در فضای مجازی حفظ کنند، ابراز داشت: شاید برخی فکر کنند که وبلاگ منسوخ شده است، وبلاگ به معنای اول یعنی وب یک که تعامل دو طرفه ندارد شاید این گونه باشد، ولی در وبلاگ های ما امکان تعامل وجود دارد و به صورت مدرن در آمده است، چراکه شبکه های اجتماعی امکان انتشار مطالب را به صورت کامل ندارد و مطلب تنها به صورت کوتاه منتشر می شود.

جلیلی صفت ادامه داد: شبکه های اجتماعی بزرگ دنیا از جمله توئیتر، تلگرام، اینستاگرام و از این موارد امکان ارسال مطلب به صورت کوتاه و محدود وجود دارد، در حالی که خود این شبکه ها مطالب اصلی خود را در وبسایت خود منتشر می کنند.

وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به این که می توانیم از بستر وب در کنار برنامه های موبایلی به توفیقات بیشتری نسبت به شبکه های اجتماعی برسیم، یادآور شد: البته ما در شبکه های اجتماعی معروف نیز کار می کنیم ولی برای انتشار مطالب خود بیشتر از بستر وب البته وب دو طرفه استفاده کرده ایم به علاوه این که تمام فعالیت های ما در بستر اپلیکیشن های موبایلی نیز بوده است./1330/پ۲۰۲/ج

ارسال نظرات