۰۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۵
کد خبر: ۶۷۱۳۶۲
مکتب سلیمانی؛

وصیت نامه شهید سلیمانی؛ کلید موفقیت و سعادت برای همه

وصیت نامه شهید سلیمانی؛ کلید موفقیت و سعادت برای همه
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار با تأکید بر بازخوانی وصیت نامه شهدا، گفت: در وصیتنامه شهید سلیمانی درسها و نقشه‌های راهی وجود دارد که می‌تواند برای ما کلید موفقیت و سعادت باشد.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در سخنانی به مناسبت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، اظهار داشت: یکی از نقاط عطف انقلاب اسلامی ایران و نقطه بسیار برجسته‌‌ شهادت شهدای این انقلاب عظیم، شهادت سردار بزرگوار حاج قاسم سلیمانی(رضوان الله تعالی علیه) است.

وی با تأکید بر این که همه دنیا به ارزش این سردار بزرگ اعتراف داشته و دارند، گفت: شهید سلیمانی شخصیتی بود که دوست و دشمن نسبت به تأثیرگذاری او در معادلات سیاسی ـ نظامی جهان امروز معترف هستند؛ گرچه همه شهدای ما تأثیرگذارند، اما شهادت این چهره برجسته انقلابی، همچون حیات پر برکتش به تعبیر رهبری معظم انقلاب تأثیر بسیار بزرگی را گذاشت.

آیت الله فاضل لنکرانی تربیت چنین برجستگانی را از افتخارات انقلاب اسلامی ذکر کرد و با بیان این که شهید سلیمانی مولود حقیقت این انقلاب و پرورش یافته‌‌ امام و رهبری انقلاب است، افزود: شهید سلیمانی کسی است که در میدان‌های بزرگ جنگ چه در زمان دفاع مقدس و چه بعد از آن، نقش بسیار قوی و مسئولانه‌ای ایفا کرد، و دشمن باید بداند انقلاب ما چنین نیروهای متعهد، فداکار و مجاهدی را تربیت کرده و در دامن خود پرورش داده  و می‌دهد.

رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با تأکید بر این که باید زندگی این شهید عزیز و تمام کارهایی که انجام داده را سرمشق خود و آیندگان قرار دهیم، ابراز کرد: همین که در یک معنای بسیار عمیق و جامع رهبری معظم انقلاب فرمودند که شهید سلیمانی یک شخص نبود، یک مکتب بود، دینداری او برای ما باید الگو باشد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به تقید شهید سلیمانی به مسائل دینی، بر ضرورت الوگیری از این شهید بزرگوار در اهتمام به مسائل دینی تأکید کرد و گفت: دین او را محصور در استان و کشور خودش نکرد! او را موظف کرد در هر نقطه‌ای از نقاط دنیا و خاورمیانه حضور پیدا کند و وظیفه خودش را انجام بدهد و این مجاهدت میسّر نمی‌شود مگر اینکه دین و مکتب امام حسین(علیه السلام) را خیلی خوب شناخته بود.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم ادامه داد: اینکه این جمله از شهید سلیمانی معروف است که ما در مکتب امام حسین(علیه السلام) پرورش یافته‌ایم به حقیقت در وجودش متجلی بود، او تمام وجودش پرورش یافته مکتب امام حسین(علیه السلام) بود، از هیچ دشمنی و از هیچ خطری و از هیچ قدرتی نمی‌هراسید و واقعاً می‌شود گفت غیر از خدای تبارک و تعالی تمام قدرتها در مقابل او ضعیف بودند، و او با شجاعت بی‌نظیر خود از عهده آنها برآمده بود. اینها باید برای همه ما الگو باشد.

وی یکی از ویژگی های شهید سلیمانی را گذشتن از همه چیز خود برای دفاع از اسلام و انقلاب دانست اظهار داشت: شهید سلیمانی هیچ تعلقی به دنیا و منصب‌های دنیا نداشت، من البته این افتخار را نداشتم که از نزدیک با این شهید عزیز رفت و آمدی داشته باشم ولی وقتی زندگی‌نامه او را مطالعه می‌کنیم آن جمله‌ی بسیار زیبا را از او می‌بینیم که «شهید قبل از شهادت باید شهید شود»، یعنی کسی که مشتاق شهادت است قبل از شهادت باید تمام تعلقات خود را از بین ببرد.

آیت الله فاضل لنکرانی با بیان این که اگر کسی کوچکترین تعلقی به دنیا داشته باشد نمی‌تواند در این میدان‌های سخت حضور پیدا کند، خاطرنشان کرد: برای شهید سلیمانی مقام، قدرت، خانواده و اولاد اصلاً مطرح نبوده، برای او فقط و فقط خدا، امام حسین(علیه السلام)، و پیشوا و مقتدایش امام خمینی رضوان الله تعالی علیه و رهبری معظم انقلاب حفظه‌الله ملاک و محور بود.

رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) بیان کرد: ما الآن یک حرفی می‌زنیم ولی عمل به آن بسیار بسیار مشکل است، انسان چقدر باید خودساخته باشد که شب و روز در وطن و غیر وطن، به دنبال این مرگ خونین و شهادت باشد. نهایت آرزویش این بود که شهادت را در آغوش بگیرد، یک شخصیت این چنینی که امروز در دنیا هسته‌های مقاومت علیه ظلم، او را به عنوان الگوی خود قرار داده و می‌دهند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر این که ما باید یاد این شهید بزرگوار را که برای همیشه زنده خواهد ماند، گرامی بداریم، افزود: شهید سلیمانی از افرادی نیست که نامش از خاطره ملت ایران محو بشود، یاد او در قلب‌های این نسل و نسل‌های آینده زنده خواهد بود و روز بروز زنده‌تر خواهد شد و نسل‌های آینده باید با مکتب شهید سلیمانی، تدابیر و برنامه‌ریزی‌های او برای مقابله با دشمن کاملاً آشنا شوند.

استاد درس خارج حوزه علمیه قم تصریح کرد: این خیلی مهم است؛ یک وقت یک کسی مسئولیتی پیدا می‌کند به او می‌گویند وقت جنگ است بیا دفاع کن، او هم می‌بیند شرایط اینطور است و برای دفاع می‌رود، اما یک وقت کسی به میدان‌های مختلف می‌رود تا دشمن را مچاله و زمین‌گیر کند، نگذارد برای هجمه به اسلام از جای خودش حرکت کند شهید سلیمانی شخصیتی بود که تمام وجود خود را وقف اسلام کرده بود.

وی با اشاره به توصیه های مکرر امام خمینی(قدس سره) مبنی بر مطالعه و عمل به وصیتنامه شهدا، گفت: در وصیتنامه بسیار ارزشمند شهید سلیمانی هم درسها و نقشه‌های راهی وجود دارد، که می‌تواند برای ما کلید موفقیت و سعادت باشد؛ در این وصیت‌نامه‌‌ بی‌نظیر، دینداری او، باور او به قیامت و باور او به «عند ربهم یرزقون» را جستجو کرده و راه رسیدن به آن را پیدا کنیم.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
محمد آرین منش
Iran, Islamic Republic of
۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۴
رشادت وایمان وخلوص نیت فداکاری این حافظان دین وناموس شیعه به ما می آموزد که باید این چنین بود نه مزدور جنایت کاران جهان.
0
0