تقویت همکاری ایران و سوریه، خواب را از چشم صهیونیست ها خواهد گرفت
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام جعفر رحیمی خطیب جمعه ساوه با اشاره به خطبه 151 نهج البلاغه اظهار داشت: حضرت می فرماید شما سعی کنید در پس سعى کنید که شما پرچم فتنهها و نشانه هاى بدعتها نباشید، و آنچه را که پیوند امت اسلامى بدان استوار، و پایه هاى طاعت بر آن پایدار است، بر خود لازم شمارید ، و بر خدا، ستمدیده وارد شوید نه ستمگر، و از گرفتار شدن به دامهاى شیطان، و قرار گرفتن در وادى دشمنىها بپرهیزید، و لقمه هاى حرام به شکم خود راه ندهید، شما برابر دیدگان خداوندى قرار دارید که گناهان را حرام کرد و راه اطاعت و بندگى را آسان فرمود.
وی در ادامه به سالروز شهادت حمزه سید الشهداء در جنگ احد و وفات حضرت عبد العظیم حسنی در سال 252 هجری قمری اشاره و افزود: 15 شوال سوم هجری قمری در روز جنگ احد حضرت حمزه و 69 نفر از مسلمانان به شهادت رسیدند. حضرت حمزه مردی شجاع و با هیبت بود و در این جنگ به دست وحشی و به دستور هند همسرابوسفیان شهید شد. او در میدان جنگ با نیزه ای بر سینه و یا شکم مبارک آن حضرت زد آن حضرت را شهید کرد. وقتی خبر به هنده دادند، آن خبیث دستور داد سینه آن حضرت را بشکافند و جیگر مبارک آن حضرت را بیرون آورد.وقتی خواست به جیگر حمزه دندان بزند . دندانهای نحسش کارگر نشد. همچنین هنده با خنجری گوشها، و بینی و ... آن حضرت را جدا کرد و به گردن انداخت. پیامبر هنگامی که حمزه را با آن وضع دیدند، گریستند و عبای مبارک را روی او کشیدند که خواهرش صفیه او را به آن حال نبیند.
حجت الاسلام رحيمي به سالروز شهادت متفکر بزرگ و فيلسوف و عارف کامل آيت الله مطهري و روز معلم اشاره کرده و بیان داشت: اين بزرگوار در دوران زندگي خود، همتش دفاع از حقايق اسلام و معارضه و مقابله با دشمني هايي بود که در عرصه فکرو انديشه عليه اسلام مطرح مي شد او چشمه فياض و جوشاني بود که اين چشمه مي توانست برکات بسيار زيادي و جديدي را به عالم اسلام ارزاني کند اما دشمنان قبل از دوستان او را شناختند و اجازه ندادند بيش از آن برکاتش به جامعه انساني برسد. او يک وظيفه شناس بود و در مقابل دين خودش را يک سرباز مطيع و فرمانبردار احساس مي کرد و جامعه را مثل يک جراح و طبيب ماهر جراحي ميکرد وهر دردي و ميکروبي را که مي ديد به فکر معالجه مي افتاد.
وی در ادامه افزود: روزي ديد در بدنه جامعه به زنان ظلم مي شود و تلقي جوامع غربي از زن به عنوان يک ملعبه و يک وسيله لذت جويي مردان است و حريم زنان شکسته شده است سريع دست به قلم برد و کتاب حقوق زن و مسئله حجاب و امثال آن را مطرح کرد روزي در طبابت ماهرانه خود ديد جوانان اعتقاد ضعيفي دارند، کتاب جهان بيني توحيدي و داستان و راستان را نوشت و در نهايت اينکه شهيد مطهري يک فهمنده و فهماننده خوبي بود چون معلم خوب کسي است که دانشجوي خوبي باشد بايد تشنه تعلم باشد، شهيد مطهري از انجايي که متعلم خوبي بود معلم خوب و الگوي معلمان شد.
خطیب جمعه ساوه به همکاری ایران و عراق برای اخراج کامل آمریکا از منطقه اشاره کرده و اظهار داشت: عبداللطیف رشید هفته گذشته به ایران آمد. در این دیدار رهبر حکیم انقلاب اسلامی به صراحت فرمودند؛ حتی یک آمریکایی هم در عراق نباید بماند. این یک جمله راهبردی و نگاه کلان به آینده منطقه است. این جمله یک گزاره اصلی برای همه آزادیخواهان جهان است که باید به درستی تبیین شود و بر آن پای فشرده شود و همکاریهای متقابل کشورها بر همین اصل بهعنوان یک اصل رُکنی در مناسبات بین کشورهای منطقه و جهان مورد اهتمام واقع گردد. این اولین محور همکاری بین ایران و عراق بر اساس این راهبرد است.
وی در ادامه افزود: حضور رئیس جمهور عراق در تهران میتواند در حوزههای مختلف بسیار برای ۲ کشور مؤثر باشد. هر قدر کشورهای همسایه منطقه بتوانند تعاملات و همکاریهای خود را بیشتر کنند و در حوزههای گوناگون تسری ببخشند، «امنیت منطقه» افزایش و ورود نیروهای فرامنطقهای به منطقه ژئوپلیتیک غرب آسیا کاهش مییابد.
حجت الاسلام رحیمی در ادامه با اشاره به پیام های اولین سفر آیتالله رئیسی به سوریه ابراز کرد: بعد از سفر حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان به لبنان و حضور وی در چند صد متری مرز فلسطین اشغالی، حالا سفر آیت الله رئیسی به یک همسایه دیگر سرزمینهای اشغالی، خبری بد برای رژیم موقت صهیونیستی در بعد امنیتی و نظامی و به نوعی نشاندهنده تلاش ایران برای هماهنگی جبهه مقاومت یعنی «تهران - حزبالله – دمشق» علیه تل آویو و محاصره هرچه بیشتر این رژیم است.
وی در پایان افزود: حضور آقای رئیسی در دمشق قطعا به استحکام بیشتر روابط ۲ کشور در حوزه نظامی و همچنین تقویت همکاریهای سیاسی جمهوری اسلامی ایران با سوریه منجر خواهد شد؛ کابوسی که خواب را از چشمان صهیونیستهای غاصب خواهد گرفت. در بعد اقتصادی این سفر میتواند گشایشها و منافع زیادی برای اقتصاد ایران به ارمغان آورد. سوریه پس از پیروزی در جنگ، به دنبال بازسازی هرچه سریعتر ویرانههای برجامانده از یک دهه جنگ است و برای این مهم نیازمند سرمایهگذاریهای هنگفت خارجی و مشارکت شرکت های خارجی است. شرکتهای توانمند ایرانی در حوزههای مختلف میتوانند در روند بازسازی سوریه نقش اساسی داشته باشند و سفر جناب رئیسی هموار کننده این مسیر خواهد بود، چراکه در صورت تعلل دولت ایران، دیگر کشورهای منطقه ابتکار عمل در اقتصاد سوریه را در دست خواهند گرفت.