۲۵ تير ۱۳۹۲ - ۰۷:۰۶
کد خبر: ۱۷۶۵۲۵
استاد حوزه علمیه اهواز:

روزه سلامت دنیایی و سعادت اخروی را برای انسان به ارمغان می آورد

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه اهواز گفت: روزه داری انسان را در دنیا از بیماری ها و در آخرت از عذاب الهی مصون می دارد.
ماه رمضان

حجت الاسلام سعید لفته پور، استاد حوزه علمیه اهواز، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با بیان این که مهم ترین درس روزه داری برای انسان در طول  تقوا و پرهیزکاری است، ابراز داشت: پرهیزکاری را باید در ابعاد گوناگون زندگی سرمشق خود قرار دهیم.

وی با تأکید بر فواید ماه رمضان اظهار داشت: با توجه به روایات اهل بیت(ع)در ماه مبارک رمضان درهای جنهم بسته و درهای رحمت الهی بر روی مؤمنان گشوده می شود.

استاد حوزه علمیه اهواز تقوای عمومی را از مهم ترین مسایل دینی به ویژه اجتماعی عنوان کرد و افزود: انسان باید در عرصه های گوناگون خدا ترس باشد؛ چرا که اگر این صفت در فرد به وجود آید دیگر جایی برای فساد و تباهی نمی ماند.

حجت الاسلام لفته پور با بیان این که رمضان ماه تقویت اراده است، خاطرنشان کرد: انسان با روزه داری در ماه مبارک رمضان نیرو و قوای جدیدی را برای ماه های پیش رو کسب می کند.

استاد حوزه علمیه اهواز همچنین تصریح کرد: در حالت های عادی انسان اراده قوی و مستحکمی برای عمل به مستحبات و فرایض دینی ندارد اما در ماه ضیافت الهی تحرکی جدید برای عمل به این فرایض به وجود می آید.

حجت الاسلام لفته پور با تأکید بر این که باید جایگاه حقیقی ماه مبارک رمضان برای جامعه تبیین شود، خاطرنشان کرد: دستگاه ها و نهاد های فرهنگی نقش ویژه ای می توانند در تحقق فرهنگ دینی به ویژه در ماه رمضان داشته باشند.

استاد حوزه علمیه اهواز با بیان این که انسان بالغ مکلف است که احکام الهی را انجام دهد، تأکید کرد: خداوند متعال به انسان اراده داده که باید راه هدایت و تکامل را یافته و آن را بپیماید.

وی با اشاره به سیستم گوارشی بدن در ماه های قبل فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهار داشت: انسان در طول 11 ماه انواع گوناگونی از غذاها و آشامیدنی‎ها را تناول می کند و به یقین دچار بیماری می شود اما در ماه مبارک رمضان جسم و روح انسان از هرگونه فشارهای جسمی و روحی در امان است.

حجت الاسلام لفته پور با بیان این که اگر انسان در اندیشه سعادت دنیا و آخرت و در این دو است باید روزه را به جا آورد، تصریح کرد: روزه داری سلامت دنیایی و سعادت اخروی را برای انسان به ارمغان می آورد.

استاد حوزه علمیه در پایان سخنانش روزه داری را فریضه همه گیر که تنها ویژه امت اسلام نبوده عنوان کرد و افزود: فریضه مهم روزه داری در امت های پیش از ظهور دین مبین اسلام بوده و خداوند آن را بر اقوام و گروه های گوناگون واجب کرده است./9458/ت302/غ

ارسال نظرات