نماینده آیت الله سیستانی بر لزوم تبیین حقیقت تحولات عراق تاکید کرد
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام شیخ عبدالمهدی الکربلائی، نماینده حضرت آیت الله سیستانی و متولی شرعی آستان مقدس حسینی، پیام هیأت امنای حرمین مطهر حسینی و عباسی به جشنواره دوازدهم که روز گذشته در کربلا برگزاری شد، را قرائت کرد.
وی در ابتدای سخنان خود ضمن خوشامدگویی به میهمانان خارجی و داخلی این جشنواره و تبریک اعیاد شعبانیه،گفت: ماهیت چالشها و فتنههایی که کشور عراق و جهان اسلام در حال گذر از آن است، هرچند که در ظاهر به ویژگی خشونتهای خونبار از انفجار، بریدن سرها، آدمربایی و آوارگی متصف باشد اما افراط، تکفیر و فساد عقلی، فکری و فرهنگی، بزرگترین چالشی است که باید در دیدگاه، عمل، اندیشه و رسانه به آن توجه کرد.
نماینده حضرت آیت الله سیستانی که در مراسم افتتاحیه جشنواره فرهنگی بهار شهادت در حرم مطهر امام حسین(ع) سخن میگفت، اظهار کرد: نبرد امام حسین(ع)، نبرد رسیدن به بصیرت نافذ و چشمانداز روشن و آگاهانه امور بود که هوی و هوسهای سیاسی و عبادت دنیا و طاغوت باعث دور شدن آن از دلها شده بود. نبرد اتخاذ موضع شجاعانهای است که تردید به آن راه ندارد. نبرد رسانه صادقی است که حقیقت جعل و گمراهی مدعیان اسلام را فاش میکند.
کربلایی بیان کرد: امروز بین تصویری از اسلام تحریفشده و مسخشده زندگی میکنیم که از سوی مدارس، دانشسراها و روشهای آموزشی دارای عناوین دینی پر زرق و برق و بوقهای رسانهای ارائه شدهاند؛ رسانههایی که در دلهای فریفتهشدگان این روشها نفوذ کردهاند و تصور میکنند که جانشین خداوند بر روی زمین هستند. چنین اندیشه و رسانهای را اموالی تقویت میکنند که میبایست برای آبادانی سرزمین اسلام و بیداری مردم آن هزینه میشد. چنین رسانهها و اندیشهای روش قتل و خونریزی را در هر مکانی از زمین گسترده خدا تقویت میکند. امروز نبرد واقعی نبرد بین چنین اسلام تحریفشده و بین کسانی است که نماینده اسلام ناب محمدی و جوهر فطرت اسلامی و دعوت به همزیستی مبتنی بر احترام متقابل با هردیدگاهی هستند.
نماینده حضرت آیتالله سیستانی در کربلا با اشاره به اینکه مدرسه تکفیر و افراط توانسته است همزیستی مسالمتآمیز بین مسلمانان را تهدید کند و حتی فرهنگ توحش، قتل و بیآبرویی را به مشخصه بارزی در صفحات شبکههای اجتماعی و رسانههای فرهنگسازی جمعی اسلامی تبدیل کند، افزود: از همین منظر یکی از گروههای تکفیری فیلمی پخش میکند که در آن دهها نوجوان ۱۰ ساله از کشورهای اسلامی و غیر اسلامی در حال یادگیری قرآن هستند سپس استاد آنها از منبر بالا میرود و به آنها میگوید جایزه نوجوانانی که مقام اول را به دست آورند، این است که با دست خود میتوانند اسرای مسلمان را که به دست تکفیریها افتاده است، بکشند و برخی از این کودکانی که چنین توهمی به آنها شده است که با این قتل در رسیدن به بهشت از دیگران سبقت میگیرند، برای کشتن اسرا با یکدیگر به رقابت میپردازند./994/ب102/د