انتشار نسخه الکترونیکی کتاب "بررسی تحول و تطور مطالعات مهدوی"

محمد پهلوانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به آماده سازی نسخه الکترونیکی کتاب «بررسی تحول و تطور مطالعات مهدوی» اظهار داشت: مطالعه و بررسی مراحل پیشرفت و تکامل هر دانش از ضروریات و از محورهای اصلی آن دانش محسوب می شود.
مدیر فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: مهدویتپژوهی حوزهای مطالعاتی است که از آغاز پیدایش خود، تحولات، فراز و فرود و حالات مختلفی داشته است.
وی تصریح کرد: مباحثی همچون کاوش و سیر در مطالعات مهدویت و مسائل مهم آن در بستر زمان، پیدایش و تکامل آن در ادوار مختلف، بررسی عوامل فراز و فرود آن و ورود اندیشمندان در این عرصه و نقش آثار و افکار و تأثیر اندیشههایشان در پیشرفت پژوهشهای مهدوی و بررسی سیر تدوین کتب مهدوی و عوامل و انگیزه تدوین آنها بیانگر تحول و تطور مهدویت است.
پهلوانی به معرفی این کتاب پرداخت و گفت: این کتاب نوشته مجتبی گودرزی و در پژوهشکده مهدویت و آیندهپژوهی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تهیه شده و در انتشارات این پژوهشگاه به چاپ رسیده است.
وی افزود: کتاب «بررسی تحول و تطور مطالعات مهدوی» با 459 صفحه به زبان فارسی و به قیمت 300000 ریال در سال 1396 منتشر شده و به تازگی اداره فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی این کتاب را به صورت کتاب الکترونیکی و در قالب کتابخوان همراه پژوهان با قابلیت اجرا در سیستم عامل اندروید و ویندوز به قیمت 60000 ریال منتشر کرده است.
پهلوانی درباره خرید نسخه الکترونیکی این کتاب خاطرنشان کرد: علاقه مندان برای دریافت نرم افزار این کتاب می توانند به نشانی اینترنتی کتابخوان همراه پژوهان به آدرس www.pajoohaan.ir مراجعه کرده و با خرید نسخه الکترونیکی این کتاب، از مطالب آن بهره مند شوند./۸۲۲/ ت ۳۰۳/ش